Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Intermittent Fasting 2 - VEGA (e-book)

10.990 Ft
Menny.:e-book

Erre is szükséged lehet! :)

Az étrend az időszakos böjt, azaz Intermittent Fasting elveit követi, és eredetileg a 2022-es FeminPRO Közös Fogyáshoz írtam. A program második 4 hete mozaikos rendszerű, azaz a menüt te válogathatod össze magadnak. Az étrend mellé 1 hónap online otthoni edzés bérletet is adunk, amellyel hetente 5 új edzésvideót kapsz.
(3)
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

AZ ÉLETMÓDVÁLTÓ PROGRAMJAINKRÓL ÁLTALÁNOSSÁGBAN

Minden FeminPRO étrend összeállítása során az lebeg a szemem előtt, hogy a majdani használója ne csak eredményes legyen, de eközben az egészsége is javuljon, és ne kelljen a feltétlenül szükségesnél többet szenvednie egy étrenddel. Úgy gondolom ez különbözteti meg a divatdiétázást a valódi változásoktól. 

Egy diéta lehet jóleső, finom, ízekben gazdag, változatos. Mindig az a legnagyobb eredmény a számomra, ha megérzitek azt, hogy egészségesen étkezni nem is olyan rossz dolog.

Az általam írt étrendeket a változatosság, az egymáshoz illeszkedő összetevők, racionális fejadagok, lépcsőzetes nehezedés és praktikusság jellemzi.

 

A "KF / IF 2" ÉTRENDJÉRŐL

Az étrend az időszakos böjt, azaz Intermittent Fasting elveit követi, és eredetileg a 2022-es Közös Fogyáshoz írtam. A teljes KF / IF program összesen 3 részből áll - ez közülük a második.

A KF / IF program második 4 hete mozaikos rendszerű, azaz a napi menüt a megadott lehetséges variációk közül te válogathatod össze magadnak. Igyekeztem olyan ételeket beletenni, amelyek gyorsan és több napra előre elkészíthetők, könnyedén hordozhatók. A mozaikos étrend életszerűbb és sokkal élhetőbbé teheti ugyan a diétát, de tagadhatatlanul könnyebb vele elkanászodni is...!

Azoknak, akik inkább kötötten szeretnék csinálni a KF2-t is, a FeminPRO facebook csoport fájljai között van egy erre vonatkozó ingyenes kiegészítés, fix bevásárlólistával. 

Az e-book ezen felül közérthetően elmagyarázza az Intermittent Fasting módszert alátámasztó tudományos kutatások eredményeit, következtetéseit is. Mert szerintem fontos érteni, hogy mit miért is csinálunk. 

 

AZ EDZÉSEKRŐL

Az étrend mellett 1 havi online edzésbérlet is a program részét képezi, hiszen minden fogyás csak a sporttal lehet teljes értékű! Szolgáltató partnerünk a Funkcionális Mozgástér

Otthoni, videós edzésekről van szó, amelyeknek a teljesen kezdők is bátran nekiugorhatnak. Belovai Kristóf sportedző könnyítéseket és nehezítéseket is megad az egyes gyakorlatokhoz, amelyek így szó szerint mindenkinek megfelelő edzést biztosítanak.

Ha vannak otthoni sporteszközeid szuper; ha nincsenek az se baj, mert mindig van eszközmentes alternatív videó is is.

A bérlettel hetente 5 új edzésvideót kapsz, amelyhez egy zárt fb csoportban férsz hozzá. A fantasztikus (zömmel női) sportolói közösség pedig már igazán csak hab a tortán!

További információk a FUMO 3 perces bemutatkozó videójában.

 

Paraméterek

Felépítés kötött, részleges böjt (intermittent fasting) alapú
Kcal bevitel 1400 kcal
Bevásárlólista igen
Szoptatáshoz igen

Vélemények

5.00
3 értékelés
(3)
(0)
(0)
(0)
(0)
|
Igazolt vásárlás
2022. 10. 25.
Nagyon örülök, hogy van vega étrend is. Az ételek nagyon finomak és külön öröm számomra, hogy nem nekem kell kitalálnom az étkezéseket, itt minden adott a sikerhez. Hálás vagyok! Köszönöm!
|
2022. 03. 23.
Egyszerűen nagyszerű. Tetszik a kötöttség, könnyebbé teszi a tervezést. Mivel nemrég kezdtem, eredményekről még nem számolnék be….
|
2022. 03. 23.
Háláss vagyok, hogy vega változat is létezik. Isteni finom, változatos, fantáziadús ételek. Köszönöm!