Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Lefutom! - félmaraton, 21 km (e-book)

3.990 Ft
Menny.:e-book
Ha már viszonylag magabiztosan le tudod futni a 10 kilométert, de szükséged volna egy kis útmutatásra a 21 km-es táv leküzédéséhez, akkor FeminPRO "Lefutom!" futó edzésterv sorozatának harmadik és egyben utolsó, félmaratonra felkészítő programját pontosan Neked találtuk ki! A edzésprogram 12 hetes - ennyi idő alatt gondoljuk egészségesnek és reálisnak, hogy egy már tapasztalt amatőr futó biztonságos terhelés növekedéssel elérhesse a félmaratoni távot.
Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Ha már viszonylag magabiztosan le tudod futni a 10 kilométert, de szükséged volna egy kis útmutatásra a 21 km-es táv leküzédéséhez, akkor FeminPRO "Lefutom!" futó edzésterv sorozatának harmadik és egyben utolsó, félmaratonra felkészítő programját pontosan Neked találtuk ki! 

A edzésprogram 12 hetes - ennyi idő alatt gondoljuk egészségesnek és reálisnak, hogy egy már tapasztalt amatőr futó biztonságos terhelés növekedéssel elérhesse a félmaratoni távot. 

Az edzésterv mellé videókat is adunk futástechnika, bemelegítés, nyújtás, mobility és futás mellé ajánlott erősítő edzések témakörökben. Ezek a videók magas minőségű, komoly szakmai anyagok, nem csak valami pár perces kis alibi semmiségek...! 

Paraméterek

Futó edzésterv Hais Barbara - okleveles sportedző, futóedző, több ezer terep-kilométert lefutott duracell nyuszi
Mobility, erősítés, futástechnikai videók Belovai Kristóf (FUMO)
Formátum PDF + online megtekinthető videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.