Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kollagén - FeminPRO

A collagen, azaz a kollagén, egy protein, amely az emberi test egyik leggyakoribb strukturális alkotóeleme. Ez az elengedhetetlen fehérje a bőr, a haj, a körmök, az ízületek és a csontok egészségének megőrzésében és támogatásában játszik fontos szerepet. A kollagén hosszútávú szedése számos jótékony hatással járhat, ugyanis segíthet megőrizni a bőr rugalmasságát és hidratáltságát, csökkentve a ráncok és az öregedés jeleinek megjelenését. Ezáltal az arcunk, bőrünk fiatalosabb és frissebb kinézetű maradhat az évek előrehaladtával.

Emellett a kollagén támogathatja a haj és a körmök egészségét is. A rendszeres kollagén szedés erősítheti a hajszálakat és a körömlemezeket, segítve őket abban, hogy erősebbek legyenek és kevésbé töredezzenek. A haj ragyogóbbá, a körmök pedig ellenállóbbá válhatnak.

Az ízületek egészsége szempontjából a kollagén szintén rendkívül hasznos. Az ízületek porcainak fő alkotóeleme a kollagén, ám az idő múlásával, és/vagy sérülések következtében a mennyisége csökkenni kezd. A kollagén pótlása segíthet visszaállítani az ízületi mobilitást és természetes módon csökkentheti a reumatikus jellegű fájdalmakat.

Érdemes tehát folyamatosan szedni a FEMINPRO COLLADRINK vagy COLLAGEN PLUS termékeket - amelyeket ráadásul egyéb fantasztikus hatóanyagokkal tettünk még komplexebbé - hogy kihasználhassuk ezeket a jótékony hatásokat.

Ha még több információra vagy vásárlói véleményre van szükséged, csatlakozz a FEMINPRO Facebook csoportjához, és olvass a tapasztalatok között!

Rendezés: