Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Tulajdonos: Belovai Réka

Sporttáplálkozási tanácsadó, dietetikus hallgató

2011 óta dolgozom sporttáplálkozási tanácsadóként, és habár nyilvánvalóan rendelkezem én is egy tökéletesen haszontalan OKJ-s papírfecnivel, de a munkámat nem ez alapozta meg. Hanem azok az egyetemi kurzusok, amelyek a coursera és az edx oldalain ezelőtt 15 évvel kezdtek megjelenni. Az itt jelen lévő intézmények közül is kiemelkedik a holland Wageningen University illetve az egyesült államokbeli Stanford egyetem. 2021-ben pedig - hajtva a vágytól, hogy komolyabb egészségügyi problémák esetén is segíteni tudjak - megkezdtem az orvostudományi egyetemen a dietetikus tanulmányaimat.​

A FeminPRO webshop 2022 tavaszán indult. Egy álom vált általa valóra, mert sok-sok év affiliate munkája után végre megszülethetett a saját kis "birodalmam", ahol már megtehetem, hogy csakis olyan termékeket árulok, amikért hajlandó volnék tűzbe is betenni a kezem. Felkerülhettek a palettára az egészséget támogató superfood termékek, és végre szabad a kezem az alkotásban is: a saját márkás termékeim lehetnek színezék- vagy éppen foszfátmentesek, alig édesítettek, eritrit-stevia alapúak. Valódiak. Minden amit itt találsz, szívből-lélekből épült. Engem elsősorban nem az mozgat, hogy a fogyasztók miért akarnak fizetni, hanem hogy mi az, ami hozzá is tesz az életükhöz. 

 


 

Ügyfélszolgálat: Baukó Bernadett

A világ legcsodálatosabb ügyfélszolgálatosa, ayurvédikus mentor, okleveles védőnő

Rékával és étrendjeivel 2017 tavaszán ismerkedtem meg, amikor is életmódváltásba kezdtem és pár hónap alatt sok-sok kg-tól elbúcsúzhattam. Sikereimen felbuzdulva, de az esélytelenek nyugalmával  jelentkeztem adminnak a FeminPRO csoportba. Hihetetlen, de sikerült bekerülnöm és ezzel kezdetét vette a közös munka. Először csak a csoport koordináció és kisebb "marketing" volt a feladatom, mára azonban az ügyfélszolgálatos e-mailek mögött én vagyok az arc, segítek eligazodni a rendelési elakadásokban, termékekkel, étrendekkel kapcsolatos kérdésekben.

Számomra nemcsak egy "munka" az ügyfélszolgálat, szívügyem a FeminPRO. Évek alatt kialakult barátság ez Rékával, Kristóffal, a Csoporttagokkal. Kereshettek messengeren, e-mailen, kora reggel, vagy késő este, sőt az ügyfélszolgálat telefonos elérhetőségén is valószínűleg velem csicsereghettek. Igyekszek minél hamarabb választ adni a felmerülő kérdésekben.

Kedvenc FeminPRO termékem, mert bizony nekem is van a Collagen Plus és a PRG. Előbbit mindenkinek receptre írnám fel, nekem nagyon sokat segít rendszeres szedése a kezdődő izületi problémáimra, a PRG pedig a hosszú munkanapok és edzések alatt nyújt extra segítséget.