Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

GYIK

Fizetés, Szállítás

 

Sajnos rajtunk kívül álló okok miatt a Barion kártyás fizetések egy része lyukra fut, elnézést kérünk miatta...  Ilyen esetben vagy új kártyás fizetést kezdeményezhetsz, vagy el is utalhatod a rendelésed összegét az alábbiaknak megfelelően:

Feminpro és FUMO Kft.

Raiffeisen Bank

12010240-01826873-00100000

közlemény: sikertelen rendelés száma

Ide kizárólag forintban fogadunk átutalást! 

 

Utánvétes rendelésre csakis házhozszállítás esetén van lehetőség, mivel sajnálatos módon azt tapasztaltuk, hogy a csomagpontokon nagyon sokan nem veszik át a rendeléseiket.

 

3. Utánvéttel rendeltem, hol tudom letölteni az étrendet? 

Utánvét kifizetését követően, pár napon belül a profilodon, a "Letöltések" alatt. 

 

Természetesen, megtisztelsz vele! :) Az árak miatt viszont elnézést, sajnos nagyon drága lett a nemzetközi szállítás. 

A szállítási díjainkról a lap alján tudsz tájékozódni, a kiszállítást logisztikai partnerünk intézi. 

 

5. Tudok euróban fizetni? 

Igen, de a webshopnak teljesen különálló EUR árlistája van. Ha EUR-ban szeretnél vásárolni, a jobb felső sarokban állítsd át a pénznemet! Átutalásnál figyelj oda, hogy külön bankszámlát tartunk fent az EUR utalásoknak - ha a forint számlánkra utalsz, akkor a banki kezelési költségek (több ezer forint) levonásával vissza fogjuk neked küldeni!

 

Feminpro és FUMO Kft.

Raiffeisen Bank

12010240-01826873-00100000

közlemény: rendelési szám

Ide kizárólag forintban fogadunk átutalást! 

 

Elektronikus számlát állítunk ki, amelyet az általad a rendeléskor megadott e-mail címre küldünk ki, a fizetést követő 8 napon belül.

 

Az átutalások bevételezésére hivatalosan maximum 4 munkanapunk van. Mi ettől függetlenül általában 1-2 napon belül fizetettre állítjuk az átutalásokat. Nem vagyunk viszont tévedhetetlenek, így ha nem vagyunk elég gyorsak, nyugodtan írj és küldj nekünk fizetési bizonylatot! 

Ezután a rendelésed adatait áthúzza a logisztikai partnerünk, aki jellemzően 1 munkanap alatt - ez ünnepi és akciós időszakokban jóval több is lehet! - összekészíti és feladja a terméket. A feladással egyidőben e-mail-ben és/vagy sms-ben értesítenek, hogy úton van a rendelésed, és akkor már elvileg egy link segítségével követni is tudod a csomagod útját. 

A munkanapok hétfőtől péntekig tartanak, a hétvége nem számít bele!

 

Online Edzésekkel Kapcsolatos Kérdések

 

A legtöbbhöz igen. A szabály az, hogy minden, minimum 10.000 forint értékű étrend mellé jár 1 hónap online edzés bérlet is. Az online edzésekkel kapcsolatot tájékoztató és linkek ezeknek az étrendeknek az utolsó oldalain találhatóak. 

Az edzéseinket a FUMO ( www.fumo.hu ) biztosítja. 

 

Igen, de a rendelési számot ne felejtsd el megadni a szerencsésnek, mert azzal tud jelentkezni az online edzést biztosító zárt csoportba!

 

A csoportot itt találod: https://www.facebook.com/groups/3162627363761745 

Légyszíves olvasd el a bérlet mellé kapott tájékoztatót is, mielőtt nekikezdesz, mert nagyon sok hasznos információt tartalmaz. Esélyes, hogy anélkül nem fogod kiismerni magadat a csoport működésén és elmegy a kedved tőle! 

 

Ideális esetben azonnal kellene, hiszen egy program étrendből ÉS edzésből áll. Kevésbé ideális esetben az étrend megvásárlásától számított 3 hónapon belül neked, vagy annak akire átruháztad, jelentkeznie kell a csoportban a rendelési szám megadásával!

 

Igen. A bérleted 1 hónapon át érvényes, onnantól, hogy beléptél a csoportba. Sajnos azért nem tudunk felelősséget vállalni, ha bent vagy, de nem végzed el az edzéseket. 

 

Étrendekkel Kapcsolatos Kérdések

 

Ha bankkártyával fizettél, akkor a fiókodban a Letöltések menüpont alatt kell lenniük! Átutalás és utánvét esetén néhány munkanap az átfutási idő! 

 

Az étrendjeinket alapvetően 5 alkalommal lehet letölteni egy linkről, és rálátásunk van arra is, hogy milyen IP címekről történt a letöltés. Ennek a "kalózkodást" megelőző szerepe van, de természetesen előfordulhat, hogy ez mégiscsak kevésnek bizonyul. Ebben az esetben írj nekünk, segítünk szívesen!

 

Mindegyik étrendnél megtekinthető a termékképek között vagy a bevásárlólista, vagy a konkrét menüsor, így abszolút nem árulunk zsákbamacskát. Kérlek nézd meg ezeket, hogy eldönthesd, hogy az adott étrend megfelel-e az igényeidnek! 

Az étrendjeink alapvetően normál és lakto-ovo vega kivitelben készülnek, illetve van néhány vegán étrendünk is. 

Mindenféle allergéntől mentes étrendet az AIP menüpont alatt találsz. 

Ha úgy érzed személyes segítségre van szükséged, tedd fel a kérdéseidet az info@feminpro.hu e-mail címen! 

 

Először is, várandós anyukáknak abszolút nem javaslok konkrét étrend követést, egyrészt mert a józan ész keretein belül érdemes figyelni a testi jelekre, másrészt pedig nem ez a megfelelő idő fogyni. 

Másodszor, a Villámétrendek kivételével mindegyik étrendem teljesen egészséges, így várandósoknak egészségmegőrző céllal bármelyiket tudom javasolni, DE csakis azzal a kikötéssel, hogy mennyiségi korlát nélkül és szabadelvűen követik az étrendet. Az étrend csak mankó, nem kell és nem is szabad tartani a szák kereteit. De arra jó, hogy egy egészséges vezérfonál legyen.

 

A villámétrendek kivételével konkrétan bármelyiket, de bizonyos kikötésekkel és kiegészítésekkel. Erről itt írtam egy szerintem nagyon jó és átfogó cikket: BLOG 

Ahol kisgyerek is van, ott különösen jó választásnak tartom a Büdzsé étrendet, mert teljes mértékben alkalmas arra, hogy az egész családnak jóleső, finom és egészséges ebéd kerüljön a tányérjára!