Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

GYIK

Fizetés, Szállítás

 

Sajnos rajtunk kívül álló okok miatt a Barion kártyás fizetések egy része lyukra fut, elnézést kérünk miatta...  Ilyen esetben vagy új kártyás fizetést kezdeményezhetsz, vagy el is utalhatod a rendelésed összegét az alábbiaknak megfelelően:

Feminpro és FUMO Kft.

Raiffeisen Bank

12010240-01826873-00100000

közlemény: sikertelen rendelés száma

Ide kizárólag forintban fogadunk átutalást! 

 

Utánvétes rendelésre csakis házhozszállítás esetén van lehetőség, mivel sajnálatos módon azt tapasztaltuk, hogy a csomagpontokon nagyon sokan nem veszik át a rendeléseiket.

 

3. Utánvéttel rendeltem, hol tudom letölteni az étrendet? 

Utánvét kifizetését követően, pár napon belül a profilodon, a "Letöltések" alatt. 

 

Természetesen, megtisztelsz vele! :) Az árak miatt viszont elnézést, sajnos nagyon drága lett a nemzetközi szállítás. 

A szállítási díjainkról a lap alján tudsz tájékozódni, a kiszállítást logisztikai partnerünk intézi. 

 

5. Tudok euróban fizetni? 

Igen, de a webshopnak teljesen különálló EUR árlistája van. Ha EUR-ban szeretnél vásárolni, a jobb felső sarokban állítsd át a pénznemet! Átutalásnál figyelj oda, hogy külön bankszámlát tartunk fent az EUR utalásoknak - ha a forint számlánkra utalsz, akkor a banki kezelési költségek (több ezer forint) levonásával vissza fogjuk neked küldeni!

 

Feminpro és FUMO Kft.

Raiffeisen Bank

12010240-01826873-00100000

közlemény: rendelési szám

Ide kizárólag forintban fogadunk átutalást! 

 

Elektronikus számlát állítunk ki, amelyet az általad a rendeléskor megadott e-mail címre küldünk ki, a fizetést követő 8 napon belül.

 

Az átutalások bevételezésére hivatalosan maximum 3 munkanapunk van. Mi ettől függetlenül általában 1-2 napon belül fizetettre állítjuk az átutalásokat. Nem vagyunk viszont tévedhetetlenek, így ha nem vagyunk elég gyorsak, nyugodtan írj és küldj nekünk fizetési bizonylatot! 

Ezután a rendelésed adatait áthúzza a logisztikai partnerünk, aki jellemzően 1 munkanap alatt - ez ünnepi és akciós időszakokban jóval több is lehet! - összekészíti és feladja a terméket. A feladással egyidőben e-mail-ben és/vagy sms-ben értesítenek, hogy úton van a rendelésed, és akkor már elvileg egy link segítségével követni is tudod a csomagod útját. 

A munkanapok hétfőtől péntekig tartanak, a hétvége nem számít bele!

 

Az általad megrendeléskor elfogadott ÁSZF és a hatályos törvények értelmében a megrendelt csomagodat nem átvenni sajnos nem elállás, hanem szerződésszegés. Szabályosan elállni vagy a teljesítés megkezdése előtt lehet, vagy a teljesítés után - azaz vagy akkor, amikor azt mi még nem adtuk fel neked, vagy amikor már átvetted. Ha direkt vagy véletlenül nem veszed át a neked kiküldött árut, akkor az visszaérkezik és mi megőrizzük neked. Újbóli kiszállítást a szállítási feltételeknek megfelelően tudsz kérni, amennyiben viszont ezzel nem élnél, úgy 2990 forint kötbér megfizetése mellett utaljuk vissza a rendelésed árát. Szeretettel és tisztelettel kérjük a megértésedet, ez az összeg ugyanis még így sem fedezi a csomag megutaztatásának és visszavételének költségeit. 

 

Online Edzésekkel Kapcsolatos Kérdések

 

A legtöbbhöz igen. A szabály az, hogy minden, minimum 10.000 forint értékű étrend mellé jár 1 hónap online edzés bérlet is. Az online edzésekkel kapcsolatot tájékoztató és linkek ezeknek az étrendeknek az utolsó oldalain találhatóak. 

Az edzéseinket a FUMO ( www.fumo.hu ) biztosítja. 

 

Igen, de a rendelési számot ne felejtsd el megadni a szerencsésnek, mert azzal tud jelentkezni az online edzést biztosító zárt csoportba!

 

A csoportot itt találod: https://www.facebook.com/groups/3162627363761745 

Légyszíves olvasd el a bérlet mellé kapott tájékoztatót is, mielőtt nekikezdesz, mert nagyon sok hasznos információt tartalmaz. Esélyes, hogy anélkül nem fogod kiismerni magadat a csoport működésén és elmegy a kedved tőle! 

 

Ideális esetben azonnal kellene, hiszen egy program étrendből ÉS edzésből áll. Kevésbé ideális esetben az étrend megvásárlásától számított 3 hónapon belül neked, vagy annak akire átruháztad, jelentkeznie kell a csoportban a rendelési szám megadásával!

 

Igen. A bérleted 1 hónapon át érvényes, onnantól, hogy beléptél a csoportba. Sajnos azért nem tudunk felelősséget vállalni, ha bent vagy, de nem végzed el az edzéseket. 

 

Étrendekkel Kapcsolatos Kérdések

 

Ha bankkártyával fizettél, akkor a fiókodban a Letöltések menüpont alatt kell lenniük! Átutalás és utánvét esetén néhány munkanap az átfutási idő! 

 

Az étrendjeinket alapvetően 10 alkalommal lehet letölteni egy linkről, és rálátásunk van arra is, hogy milyen IP címekről történt a letöltés. Ennek a "kalózkodást" megelőző szerepe van, de természetesen előfordulhat, hogy ez mégiscsak kevésnek bizonyul. Ebben az esetben írj nekünk, segítünk szívesen!

 

Mindegyik étrendnél megtekinthető a termékképek között vagy a bevásárlólista, vagy a konkrét menüsor, így abszolút nem árulunk zsákbamacskát. Kérlek nézd meg ezeket, hogy eldönthesd, hogy az adott étrend megfelel-e az igényeidnek! 

Az étrendjeink alapvetően normál és lakto-ovo vega kivitelben készülnek, illetve van néhány vegán étrendünk is. 

Mindenféle allergéntől mentes étrendet az AIP menüpont alatt találsz. 

Ha úgy érzed személyes segítségre van szükséged, tedd fel a kérdéseidet az info@feminpro.hu e-mail címen! 

 

Először is, várandós anyukáknak abszolút nem javaslok konkrét étrend követést, egyrészt mert a józan ész keretein belül érdemes figyelni a testi jelekre, másrészt pedig nem ez a megfelelő idő fogyni. 

Másodszor, a Villámétrendek kivételével mindegyik étrendem teljesen egészséges, így várandósoknak egészségmegőrző céllal bármelyiket tudom javasolni, DE csakis azzal a kikötéssel, hogy mennyiségi korlát nélkül és szabadelvűen követik az étrendet. Az étrend csak mankó, nem kell és nem is szabad tartani a szák kereteit. De arra jó, hogy egy egészséges vezérfonál legyen.

 

A villámétrendek kivételével konkrétan bármelyiket, de bizonyos kikötésekkel és kiegészítésekkel. Erről itt írtam egy szerintem nagyon jó és átfogó cikket: BLOG 

Ahol kisgyerek is van, ott különösen jó választásnak tartom a Büdzsé étrendet, mert teljes mértékben alkalmas arra, hogy az egész családnak jóleső, finom és egészséges ebéd kerüljön a tányérjára!