Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Intermittent fasting 1 - VEGA (e-book)

10.990 Ft
Menny.:e-book

Erre is szükséged lehet! :)

Az étrend az időszakos böjt, azaz Intermittent Fasting elveit követi, és eredetileg a 2022-es FeminPRO Közös Fogyáshoz írtam. A program első 4 hete kötött rendszerű, azaz a menü hetente változik. Az étrend mellé 1 hónap online otthoni edzés bérletet is adunk, amellyel hetente 5 új edzésvideót kapsz.
(2)
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

AZ ÉLETMÓDVÁLTÓ PROGRAMJAINKRÓL ÁLTALÁNOSSÁGBAN

Minden FeminPRO étrend összeállítása során az lebeg a szemem előtt, hogy a majdani használója ne csak eredményes legyen, de eközben az egészsége is javuljon, és ne kelljen a feltétlenül szükségesnél többet szenvednie egy étrenddel. Úgy gondolom ez különbözteti meg a divatdiétázást a valódi változásoktól. 

Egy diéta lehet jóleső, finom, ízekben gazdag, változatos. Mindig az a legnagyobb eredmény a számomra, ha megérzitek azt, hogy egészségesen étkezni nem is olyan rossz dolog.

Az általam írt étrendeket a változatosság, az egymáshoz illeszkedő összetevők, racionális fejadagok, lépcsőzetes nehezedés és praktikusság jellemzi.

 

AZ "KF / IF 1" ÉTRENDJÉRŐL

Az étrend az időszakos böjt, azaz Intermittent Fasting elveit követi, és eredetileg a 2022-es Közös Fogyáshoz írtam. A teljes KF / IF program összesen 3 részből áll - ez közülük az első.

A KF / IF program első 4 hete - kötött rendszerű, azaz a menü hetente változik. Igyekeztem olyan ételeket összeválogatni, amelyek gyorsan és több napra előre elkészíthetők, könnyedén hordozhatók.  

A kötött étrendet sokan nem szeretik, tudom jól. Ugyanakkor, ha ezt olvasod, akkor valami mégsem stimmel azzal, ahogyan eddig próbálkoztál. A kötött első etap lényege és jelentősége abban áll, hogy habár monoton, de könnyű tervezni vele. Az első néhány hétben az lesz a legfontosabb, hogy a lehető legkevesebb hibalehetőséggel belerázódj a programba.

Az e-book ezen felül közérthetően elmagyarázza az Intermittent Fasting módszert alátámasztó tudományos kutatások eredményeit, következtetéseit is. Mert szerintem fontos érteni, hogy mit miért is csinálunk. 

 

AZ EDZÉSEKRŐL

Az étrend mellett 1 havi online edzésbérlet is a program részét képezi, hiszen minden fogyás csak a sporttal lehet teljes értékű! Szolgáltató partnerünk a Funkcionális Mozgástér

Otthoni, videós edzésekről van szó, amelyeknek a teljesen kezdők is bátran nekiugorhatnak. Belovai Kristóf sportedző könnyítéseket és nehezítéseket is megad az egyes gyakorlatokhoz, amelyek így szó szerint mindenkinek megfelelő edzést biztosítanak.

Ha vannak otthoni sporteszközeid szuper; ha nincsenek az se baj, mert mindig van eszközmentes alternatív videó is is.

A bérlettel hetente 5 új edzésvideót kapsz, amelyhez egy zárt fb csoportban férsz hozzá. A fantasztikus (zömmel női) sportolói közösség pedig már igazán csak hab a tortán!

További információk a FUMO 3 perces bemutatkozó videójában.

 

Paraméterek

Ajándék online edzésbérlet igen (1 hónap)
Az étrend felépítése kötött (7 napos etapok)
Bevásárlólista van
Kcal bevitel 1420 kcal
Bevásárlólista igen (7 napos etapokra megadva)
Szoptatáshoz igen

Vélemények

5.00
2 értékelés
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
|
2022. 03. 23.
Egyszerűen nagyszerű. Tetszik a kötöttség, könnyebbé teszi a tervezést. Mivel nemrég kezdtem, eredményekről még nem számolnék be….
|
2022. 03. 23.
Kedves Réka! Az első hét vége felé közeledünk a férjemmel, ő is lelkesen csinálja velem. Egyszerűen imádjuk. Egyáltalán nem hiányzott és nem kívántam semmilyen más ételt. Számomra ez nagy szó