Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nyereményjáték szabályzat

„MOTIVÁLJ 24.05.” Nyereményjáték szabályzat, 2024


1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE

1.1. A „MOTIVÁLJ 24.05” nyereményjáték (a továbbiakban: „Játék”) szervezője a Feminpro és FUMO Kft. (a továbbiakban: „Szervező”).


2. RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK

2.1 A Játékban az a 14. életévét betöltött, magyarországi lakcímmel rendelkező, a 8-as pontban meghatározott kizáró feltételek hatálya alá nem eső cselekvőképes természetes személy (továbbiakban: „Játékos”) vehet részt, aki:

2.2. A FeminPRO webshopján időbeli megkötés nélkül vásárolt terméket, termékcsomagot vagy étrendet.

2.3. Maradéktalanul teljesíti az alábbi 2 feladat kritérium egyikét, az adott határidő lejártáig:

2.3.1. A FeminPRO facebook csoportban esztétikus fényképes illusztrációval (amely lehet étel fotó, átalakulás fotó, termékfotó stb.) megosztja a megvásárolt termékkel és/vagy étrenddel kapcsolatos tapasztalatait, sikereit, minimum 5-10 kerek és valós tartalommal bíró mondatban ÉS a poszt alján belinkel legalább egy étrendet vagy terméket/termékcsomagot.

2.3.2. A https://feminpro.hu oldalon értékelést ad le az általa megvásárolt bármely termékre, termékcsomagra vagy étrendre. Csak olyan webshop értékelések vehetnek részt a sorsolásban, amelyek igazolt vásárlásokhoz köthetőek! 

2.4. A Játékban való részvétellel elfogadja annak felhasználási feltételeit.

 

3. A JÁTÉK IDŐTARTAMA

3.1. A Játék 2024.05.15. 00:00 – 2024.06.12 23:59-ig tart.

 

4. NYEREMÉNYEK

4.1. Meglepetés csomag, 3 db új, sajátmárkás FeminPRO termékkel

 

5. A JÁTÉK MENETE

5.1. A Játék lebonyolítása, illetve az abban való részvétel a jelen Játékszabály szerint történik. Amennyiben a Játékszabály valamely kérdést nem szabályoz, úgy a hatályos magyar jogszabályok vonatkozó rendelkezéseit kell alkalmazni.

5.2. A nyereményjáték 31 napon keresztül tart.

5.3. A játék végén a nyertest a megadott időszakon belül vásárlók közül választja a szervező.

5.4. A sorsolás időpontja:

- 2024.06.17.-én

 

6. NYEREMÉNY ÁTVÉTELE

6.1. A sorsolás után a nyertes nevét videóban vagy írásos bejegyzésben tesszük közzé a FeminPRO facebook csoportban, nyilvános módon. 

6.2. A nyeremény pénzre nem váltható.

6.3. A nyereményváltoztatás jogát fenntartjuk. 

6.4. Amennyiben a nyertes Játékos 30 napon belül nem jelentkezik a nyereményéért, úgy Szervező egy második sorsolás keretein belül új nyertest hirdet. 

6.5. A szóban forgó nyeremények rendelkezésre bocsátása nagyban függ a választott webshop/szolgáltató válaszkészségétől. A Feminpro és FUMO Kft. nem tud felelősséget vállalni azért, ha a nyertes által választott cég nem tud, vagy nem akar ajándékutalványt eladni, avagy ha a hiányos kommunikációjuk miatt az ügyintézés elhúzódik. 

 

7. ADÓZÁS

7.1. A nyertest a nyeremény után, amennyiben a nyeremény meghaladja a mindenkori minimálbér 10%-át, úgy a tárgyévre vonatkozóan saját hatáskörében SZJA bevallási kötelezettség terheli.

 

8. KIZÁRÓ TÉNYEZŐK

8.1. A játékban a Szervezők, illetve a munkatársai és azok törvényben meghatározott családtagjai nem vehetnek részt.

8.2. A Szervezők nem vállalnak felelősséget a Játékos szándékosan félrevezető vagy téves adatközléséből eredő hibákért, különös tekintettel azon esetekre is, amikor a futárszolgálat bármely, a Játékos véletlen vagy szándékos mulasztásából eredő okból nem tudja a csomagot kézbesíteni. 

 

9. ADATVÉDELEM

9.1. A Játékban való részvétel önkéntes. A Szervezők minden személyes adatot, amelyhez a Játék során jutnak hozzá, bizalmasan és a hatályos adatvédelmi szabályoknak megfelelően kezelik.

9.2. A Játékban résztvevők feltétel nélkül, kifejezetten beleegyeznek abba, hogy személyes adataik a Szervezők adatbázisába kerüljenek. A Szervezők vállalják, hogy a Játék során tudomásukra jutott személyes adatokat a vonatkozó jogszabályokban foglaltaknak megfelelően, bizalmasan kezelik, azt harmadik személynek nem adják át, azokat harmadik személyek nem ismerhetik meg, az adatokat hozzáférhetővé nem teszik, az adatkezelés szabályainak mindenben eleget tesznek.


****
 

10. A Szervezők fenntartják a jogot, hogy a Játékszabályt a Játék során, a Játékosokra nézve előnyösebb feltételek megállapításával egyoldalúan megváltoztassa.


11. A Játékos a Játékban való részvétellel: - feltétel nélküli, kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy nevét, e-mail címét, telefonszámát, továbbá nyertessége esetén a nyertes-lista kommunikálásához, illetve a nyeremény átadásához, átvételéhez nélkülözhetetlen személyes adatait és a nyereményjáték lebonyolításában személyek kizárólag a nyereményjáték lebonyolítása céljából, valamint annak lezárultáig az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló törvény, valamint az EU-s Adatvédelmi Rendelet (GPDR) rendelkezéseinek megfelelően kezeljék.

12. A pályázók általuk elküldött adataikat a kiíró rendszerezve tárolja kizárólag arra a célra, hogy nyertest sorsolhasson. A nyertesek sorsolása, és a nyeremény sikeres kézbesítése után a kiíró a beérkezett adatokat megsemmisíti.


Piliscsév, 2024.05.15.
Feminpro és FUMO Kft.
Szervező