Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
funkcionális mozgástér bérlet
Kép 1/2 - funkcionális mozgástér bérlet
Kép 2/2 - Használati útmutató

Online funkcionális edzés bérlet

Kapható választék:
Bérlet érvényessége:
6.190 Ft
Menny.:db
100% online rendszer - sportolj bárhol, bármikor! Heti 5 edzésvideó, kezdőtől haladó szintig, otthoni sporteszközökkel vagy anélkül. A sérülés-preventív szemlélet jegyében mindig elmagyarázzuk, hogy mit hogyan kell jól végrehajtani, és mire miért kell figyelni. Fontosnak tartjuk, hogy értsd ami a testeddel történik. Kiemelt figyelmet fordítunk a gerincoszlop egészségének megőrzésére és az ülő munka kompenzálására.
(5)
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

100% online rendszer - sportolj bárhol, bármikor!

Heti 5 edzésvideó - hétfőtől péntekig, 3 erősítő és 2 mobility

Kezdőtől haladóig - mindig adunk könnyítéseket és nehezítéseket

Otthoni sporteszközökkel vagy anélkül - mindig van eszközmentes alternatíva

Anatómiai szemlélet - a sérülés-preventív szemlélet jegyében mindig elmagyarázzuk, hogy mit hogyan kell jól végrehajtani, és mire miért kell figyelni. Fontosnak tartjuk, hogy értsd ami a testeddel történik. 

Ülő életmód ellen - szó szerint küldetésnek tekintjük, hogy segítsünk az ülő életmódba kényszerülteknek egészségesnek maradni

"Gerincpreventív" szemlélet - kiemelt figyelmet fordítunk a gerincoszlop egészségének megőrzésére. Ha ez nincs rendben, akkor semmi sincs. 

Shaolin kung-fu esszencia - Belovai Kristóf vezető edző 18 éve oktat kung-fut, amely minden edzésünket átitatja

Paraméterek

Felhasználható vásárlástól 3 hónapig
Étrendhez minden 10ezer forint feletti étrend mellé 1 havi bérletet adunk
Szolgáltató partner Funkcionális Mozgástér (www.fumo.hu)

Bemutatkozó videó

Vélemények

5.00
5 értékelés
(5)
(0)
(0)
(0)
(0)
|
2022. 08. 30.
Február óta tornászom a FUMO útmutatása alapján. 64 évesen váltottam a Pilates edzésekről. Hihetetlen pozitív változást, fejlődést tapasztalok. Még mindig.

Ami megkülönbözteti a többi edzéstől a FUMO-t az Kristóf hozzáértése, profizmusa. Minden mozdulatról, testtartásról ad magyarázatot, útmutatás.

Ösztönöz a mozgásra, ugyanakkor nem érzi magát az ember rosszul akkor sem ha nem sikerül a gyakorlat.
|
2022. 08. 30.
Egy hátsérülés után nagyon sokat segített a FUMO! Folyamatos, változatos igényesen összevágott egyre jobb minőségű anyagok!
Menyasszonyommal közös program a FUMO-zás, nagyon szeretjük!
|
2022. 08. 30.
Évek óta küzdök mozgásszervi problémákkal. Hát-,derék-,csípő-,térd- fájdalmakkal. 4.hetem kezdtem a Fumoban és nem csak én érzem a változást, a környezetem is megjegyezte, hogy javult a tartásom. Állandó utalásra állítottam a havi bérletet, engem meggyőzött.
|
2022. 03. 23.
Kedves Réka! Nagyon köszönjük a FUMO-t mind neked, mind Kristófnak, ez egy igazán remek kezdeményezés. A barátnőmmel együtt csináljuk nőnap óta a gyakorlatokat és imádjuk! Némelyik könnyen megy, de bőven van benne kihívás. Olyan ez, hogy életem végéig tudnám csinálni, úgy érzem. Túlzás nélkül. Profin össze vannak állítva az egyes edzések. És persze a stílus sem utolsó
|
2022. 03. 23.
Szia Réka, Nagyon szeretem mindhárom KF/IF étrendedet és a Fumot is. Jelenleg -11,5 kg-nál tartok, ezalatt a 9 hét alatt végig lelkes és motivált voltam. Sajnos már rengeteg diétát kipróbáltam, a sok jojózás után végre úgy érzem, hogy elérhetem az ideális testsúlyomat :-) Még szeretnék legalább ennyit leadni, de a te étrendjeiddel és a Fumoval ez simán menni fog :-) Köszönöm neked és Kristófnak!