Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Lefutom! - Az első 5 km (e-book)

3.990 Ft
Menny.:e-book

Erre is szükséged lehet! :)

Az első 5 kilométer mindig a legnehezebb. Az ember (lánya) azt se tudja, hol fogjon neki egy ilyen vállalásnak mennyire szabad vagy érdemes erőltetnie magát, és mi az, amivel meg lehet elégedni. Az 5 kilométeres edzéstervet kezdőknek és újrakezdőknek javasoljuk. A program 8 hetes - ennyi idő alatt tudunk téged szépen fokozatosan eljuttatni ahhoz a bizonyos bűvös ötöshöz
Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Az első 5 kilométer mindig a legnehezebb. Az ember (lánya) azt se tudja, hol fogjon neki egy ilyen vállalásnak, mennyire szabad vagy érdemes erőltetnie magát, és mi az, amivel meg lehet elégedni...? Egyáltalán mennyi ideig tart ideális esetben eljutni egy "margitszigetkörnyi" távolságig? 

Mindezekre a kételyekre és kérdésekre a FeminPRO "Lefutom!" edzéstervei szolgáltatják a választ!

Az 5 kilométeres edzéstervet kezdőknek és újrakezdőknek javasoljuk. A program 8 hetes - ennyi idő alatt tudunk téged szépen fokozatosan eljuttatni ahhoz a bizonyos bűvös 5 kilométerhez. 

Az edzésterv mellé videókat is adunk futástechnika, bemelegítés, nyújtás, mobility és futás mellé ajánlott erősítő edzések témakörökben. Ezek a videók magas minőségű, komoly szakmai anyagok, nem csak valami pár perces kis alibi semmiségek...! 

Paraméterek

Futó edzésterv Hais Barbara - okleveles sportedző, futóedző, több ezer terep-kilométert lefutott duracell nyuszi
Mobility, erősítés, futástechnikai videók Belovai Kristóf (FUMO)
Formátum PDF + online megtekinthető videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.