Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Lefutom! - 10 km (e-book)

3.990 Ft
Menny.:e-book

Erre is szükséged lehet! :)

Ha már kisebb-nagyobb nehézségek árán, de le tudod futni az 5 kilométert, de úgy érzed ezen a ponton kicsit megrekedtél, akkor a FeminPRO "Lefutom!" 10 km-es futó edzésterve lesz a megoldás a számodra! A program 12 hetes - ennyi idő alatt gondoljuk egészségesnek és reálisnak, hogy egy akár kevésbé jó kondival, de annál több elszántásggal rendelkező amatőr futó is elérhesse a 10 kilométert.
Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Ha már kisebb-nagyobb nehézségek árán, de le tudod futni az 5 kilométert, de úgy érzed ezen a ponton kicsit megrekedtél, akkor a FeminPRO "Lefutom!" 10 km-es futó edzésterve lesz a megoldás a számodra! 

A program 12 hetes - ennyi idő alatt gondoljuk egészségesnek és reálisnak, hogy egy akár kevésbé jó kondival, de annál több elszántásggal rendelkező amatőr futó is elérhesse a 10 kilométert.

Az edzésterv mellé videókat is adunk futástechnika, bemelegítés, nyújtás, mobility és futás mellé ajánlott erősítő edzések témakörökben. Ezek a videók magas minőségű, komoly szakmai anyagok, nem csak valami pár perces kis alibi semmiségek...! 

Paraméterek

Futó edzésterv Hais Barbara - okleveles sportedző, futóedző, több ezer terep-kilométert lefutott duracell nyuszi
Mobility, erősítés, futástechnikai videók Belovai Kristóf (FUMO)
Formátum PDF + online megtekinthető videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.