Leírás
A tiszta kakaópor mindenféle diétában bátran felhasználható mindenféle desszert ízesítésére, zabkásához, készülhet vele csokikrém a diétás palacsintába, cukormentes házi fagylalt - a lehetőségek végtelenek. A csokoládé íze az a dolog, amiről nem kell lemondania annak, aki az egészséges életmódot választja.
A kakaópor a kakaófa terméséből, a kakaóbabból készül. Flavonoid jellegű antioxidánsokban gazdag, amelyek a tudomány jelen állása szerint nagyon jótékony hatással vannak vérerek egészségére, hozzájárulhatnak a vérnyomás csökkenéséhez és csökkenthetik a szervezetünkben a gyulladásos állapotokat. Ezen felül magas a magnézium, cink, réz, kén, kalcium, vas, kálium és mangán tartalma.
A benne található teobromin a koffeinéhez hasonló, ám jóval mérsékeltebb hatású.
Vélemények
Paraméterek
Nettó tömeg | 125 g |
Összetevők | 100% kakaópor |
Származási hely | Peru |