Leírás
Nagyon büszke vagyok a FeminPRO negyedik saját márkás termékére, az egyszerűségében mégis annyira jó és egyedülálló fehérjeporunkra.
Nem is kezdenék bele abba a standard marketing szövegbe, hogy a termék alapját adó (amúgy a sajtgyártás során természetesen keletkező) tejsavó proteinek az enyémben mennyivel jobbak, másabbak, hányezerszer szűrtek, blablabla. Ez mind csak duma, valójában ezen a fronton a mezei fogyasztók számára semmiféle különbség nincsen termék és termék között.
A valódi különbség az, hogy a FeminPRO Fehérjepor megalkotásakor mennyire figyeltem oda azokra a kérésekre amit a FeminPRO facebook csoportban megfogalmaztatok nekem.
Ti elmondtátok mit szeretnétek, én pedig megalkottam.
Aszpartám- és szukralózmentes
Ezek helyett a stevia-eritrit egy olyan tökéletes kombinációját használtuk, ami nem hagy kellemetlen mellékízt a szájban. A termék berendelése előtt napokig teszteltük a kapott mintát különféle italokkal - én egy ponton még kávét is készítettem belőle. :)
50%-al visszafogottabb édesítés
Őszintén nem értem, hogy a fehérjepor gyártók miért tekintik szent küldetésüknek, hogy minél borzalmasabban agyonédesített termékeket dobjanak a piacra, lehetőleg szivárványos habcsóktorta ízben; én mindenesetre teljesen veletek vagyok abban, hogy utálom, ha órákig az a bizonyos nyányós-ragacsos érzés van a számban két korty után. Éppen ezért - a gyártóm tiltakozása ellenére, haha - felére csökkentettem a FeminPRO fehérjepor édesítettségét.
Aki pedig édesebben szeretné, édesítheti. Beletenni könnyebb, mint kivenni, nemde? ;)
Lágy, mindenhez passzoló íz
A FeminPRO fehérjepor íze tejszínes jellegű, némi fehércsokis felütéssel, ami a csökkentett édesítés miatt összességében még lágyabbnak hat. Teljesen tudatosan választottunk ilyen semleges ízt, mivel a cél az volt, hogy a fehérjeporunk a lehető legszélesebb kör számára tolerálható - sőt szerethető - legyen, ráadásul mindenféle recepttel, vagy önmagában is működjön.
Aki szeretné, annak pofonegyszerű ízesíteni is: mehet bele fahéj, fekete kakaópor, pár szem pirosgyümölcs, vagy éppen egy pici citromlé.
Vízzel elkészítve olyan, mintha az ember egy picit édesebb tejet inna, (mag)tejjel pedig már kijön a fehércsokis íz is.
Pazarlásmentes csomagolás
A csomagolástechnológia szempontjából lehetséges legkisebb dobozt használtuk, hogy egy grammal se pazaroljunk több műanyagot, mint amit feltétlenül muszáj. Mi nem szállunk be abba a versenybe sem, hogy ki tud több levegőt eladni a vásárlóinak.
Környezettudatosság témában ITT tudsz bővebben tájékozódni.
Színezékmentes
Akárcsak a pörgetőnk és a kollagén italporunk, mert hiszem, hogy a vásárlóim okosabbak és tudatosabban annál, mintsem efféle olcsó mutatványokkal kellene csinosabbá tennem a termékeimet. Én inkább megspórolok nektek egy kis felesleges adalékanyagot.
Természetes emésztőenzimekkel
Az ananászból és papajából nyert bromealin és a papain segít a tejfehérjék bontásában, míg a hozzáadott laktáz enzim az esetleges enyhe laktózérzékenység okozta kellemetlen tüneteket - puffadás - hivatott kiküszöbölni.
Mindazonáltal fontosnak tartom kiemelni, hogy a termék hivatalosan nem minősül laktózmentesnek!
Paraméterek
Fogyasztási javaslat | Fogyassz 20 gramm fehérjeport 200 ml vízzel vagy (mag)tejjel, közvetlenül edzés után, vagy pihenőnapokon a reggeli étkezésed mellé! Illetőleg, ha éppen valamelyik étrendemet követed, akkor természetesen annak megfelelően! |
Várandósan és szoptatás mellett | fogyasztható |
Nettó tömeg | 20 g |
Egységár | 490 ft / adag |
Allergén információk | Glutént, szóját, tojást és mogyoróféléket feldolgozó üzemben készült. |
Összetevők, tápérték
Tejsavó fehérje koncentrátum, Sovány tejpor, Glicin, Aromák, Inulin (cikóriából), Édesítőszerek (szteviol-glikozoidok, eritrit), Étkezési só, Bromelain (Ananas Comosus-ból, 1200 GDU/g), Papain (Carica Papaya-ból 6000 USP/mg), laktáz enzim (Aspergillus sp.-ből 65000 UG)
TARTALOM | 1 ADAGBAN (20 GRAMM) |
Energia | 323 kJ / 76 kcal |
Zsír | 0, 48 g |
amiből telített zsírsavak | 0,36 g |
Szénhidrát | 2,6 g |
amiből laktóz | 1,8 g |
Rost | 0,28 g |
Fehérje | 15 g |
Só | 0,1 g |
Emésztést segítő enzimek | 51 mg |
amiből bromealin (ananászból) | 30 mg |
amiből papain (papajából) | 15 mg |
amiből laktáz enzim | 6 mg |